ONS TEAM

leer onze trainers kennen

Tennisschool Pruijs verzorgt trainingen voor jong en oud. Onze trainers zetten zich dagelijks in voor het geven van actieve, leuke en leerzame en  trainingen voor iedereen met passie voor tennis!

Daan Pruijs

Eigenaar / trainer

Mijn naam is Daan en ik ben de oprichter van Tennisschool Pruijs. Ik heb inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring als trainer. En daarbij hoop ik dat mijn enthousiasme voor het tennisspel aanstekelijk is! Ik verras mijn leerlingen graag met de nieuwste oefeningen tijdens mijn trainingen. Hierdoor zijn mijn lessen gevarieerd en actief. Zelf speel ik ook nog wekelijks en als het even kan doe ik mee met competitie of toernooien.

Bojan Hinke

Trainer

Hallo, ik ben Bojan. Ik geef al 10 jaar tennisles en doe dat met veel plezier. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de club en ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om de tennissport. Ik volg bijvoorbeeld cursussen op het gebied van tennis, maar ook op het gebied van voeding, want ook dit kan een bijdrage leveren aan jouw sportprestaties. Dit neem ik allemaal mee in mijn lessen.

Dick Pruijs

Trainer

Hi, ik ben Dick. Tennis is voor mij een sensatiesport, hard slaan, zuiver raken, spelen met tijd en ruimte, lezen waar de bal gaat komen. Allemaal leuke dingen om als factoren te trainen om beter te worden. Dan proberen om succesbeleving te creëren onder je breekpunt maar ook als je op je limiet moet spelen. Vooral weer met plezier en lach lekker trainen!