Winterlessen jeugd

Schrijf je nu in!

Wil je ook winterlessen volgen in 2021-2022? Schrijf je dan nu in! We starten dit jaar op maandag 4 oktober met de winterlessen op de binnenbanen van Theo Meijer Sport in Leusden. Regen, wind, sneeuw, de les gaat altijd door.

Onze ervaring van de afgelopen jaren is dat we niet iedereen kunnen plaatsten op de binnenbanen van Leusden. Vanaf aanstaande winter mogen we ook op de buitenbanen van Flehite lesgeven aan de jeugd. Ideaal dus en zelfs in de winter 2x trainen zou nu ook mogelijk zijn.😉 

Rood en selectie 1 x per week zullen met voorrang worden ingedeeld voor de binnenlessen.

Goed om te weten:
Met het bestuur van de club afgesproken om eerst de binnenbanen te vullen en erna buitenlessen in te delen. Samenvattend: als je les wilt schrijf je dan  eerst in voor binnenlessen. Word je niet ingedeeld binnen dan kunnen we je buiten indelen, mits je dit hebt aangevinkt.

Je kunt je inschrijven t/m 3 september.

Winterlessen jeugd Flehite

Voorkeuren

Je kunt je inschrijven voor onderstaande pakketten en mogelijkheden. Geef zoveel mogelijk beschikbare tijden op.


Iedereen mag zich opgeven voor de vrijdaglessen. De selectie moet in ieder geval op vrijdag beschikbaar zijn. Daarnaast zo veel mogelijk beschikbare tijden opgeven op andere dagen.

* Bij pakket B maken we een roulatieschema waarbij er elke week 4 leerlingen komen lessen.
** Selectie krijgt 10 minuten extra les aangeboden door Flehite.

Wil je graag met meerdere vriendjes/vriendinnetjes lessen, stem dan alvast je beschikbaarheid af, dan is de kans groter dat jullie samen in een lesgroep worden ingedeeld.
Wil je als je niet binnen in Leusden bent ingedeeld, buitenlessen op Flehite (14 buitenlessen)?
Wil je eventueel 2x lessen in de week?
Chat openen
X