Tennisschool Pruijs > Tennislessen > Start Tennislessen Senioren en Seniorenindeling

Start Tennislessen Senioren en Seniorenindeling

Goed nieuws!  De senioren mogen ook weer de baan op om te tennissen in de buitenlucht. Dat betekent dat de seniorlessen op Flehite vanaf maandag 18 mei weer starten onder enkele aanvullende voorwaarden. Gezondheid staat voorop.

Lesindeling en lesbaan
Wil je weten wanneer en bij wie je bent ingedeeld?

Bekijk de Lesindeling van de senioren

Heb je 50 minuten les in een groep van 3, dan betaal je iets meer voor de tennisles. Is dat niet akkoord kun je dat laten weten. Op maandag 2e Pinksterdag 1 juni en donderdag Hemelvaartsdag 21 mei is er wel les. Check goed je lesbaan want we hebben een routing bedacht om drukte op het park te voorkomen en het volgens de richtlijnen te laten verlopen. Ook zal er op elke trainingsbaan  desinfectiegel aanwezig zijn.

N.B. Heb je een vraag over de indeling of wil je in verband met corona-virus een lesserie aanpassen of een keer overslaan  kun je me voor woensdag 13 mei mailen op daan@tennisschoolpruijs.nl of appen op: 0613670488.

De definitieve indeling publiceren we vrijdag 15 mei.

Check goed je lesbaan want we hebben een routing bedacht om drukte op het park te voorkomen en het volgens de richtlijnen te laten verlopen. Heb je een vraag over de indeling en/of over de routing kun je me mailen op daan@tennisschoolpruijs.nl of bellen op: 0613670488.

Maatregelen op het park
Het clubhuis, oefenmuur en mini-tennisbaan blijven dicht. De toiletten bij de kleedkamer blijven open. Op elke trainingsbaan zetten we desinfectiegel en papieren doekjes neer.

Routing op het park
Om de tennislessen op een verantwoorde veilige manier op te zetten hebben we op Flehite een Routing gemaakt. Bij de Lesindeling kun je zien op welke baan je les hebt. We hebben 2 verschillende ingangen en uitgangen. Bij de ingangen zullen wij ter verduidelijking ophangen of het de ingang is voor Baan 5/6 of Baan 1/2:

  1. Heb je les op baan 1 of 2, kom je door de straatingang (tegenover het terras van het oude bejaardentehuis);
  2. Heb je les op baan 5 of 6, kom je via de parkeerplaats bij de kerk en je mag doorlopen/fietsen tot aan de baan. Ook hier kom je pas de baan op bij een seintje van de trainer.

Richtlijnen
Om het tennissen weer mogelijk te maken volgen we de richtlijnen van Rijksoverheid en KNLTB. De KNLTB heeft hiervoor een aantal protocollen opgesteld. Een algemeen protocol, een protocol voor ouders/verzorgers en een protocol voor kinderen/leerlingen. Deze protocollen zijn te vinden op de site van Flehite. Wij verzoeken u dit protocol goed te lezen.

Bekijk de Corona protocollen

Tijdens de tennislessen zullen de dan aanwezige trainers erop toezien dat de richtlijnen in de protocollen worden toegepast. Ook de tennistrainers houden zich, tijdens en na de les, aan richtlijnen die door de KNLTB zijn gesteld om veilig te werken.

Aantal tennislessen
Aangezien we een aantal lesweken hebben gemist hebben we besloten in overleg met het bestuur om dit jaar 2 series van 8 lessen te geven of voor een aantal overdag-lessers 1 serie van 16 lessen. Serie 2 zal waarschijnlijk starten op maandag 13 juli. We communiceren dit ongeveer 1 week van tevoren.

Tot slot
Wij, als trainers, Dick, Bojan en Daan, zijn er klaar voor en hebben zin om weer te gaan lessen. Aarzel niet bij vragen om mij persoonlijk te benaderen.

Daan
namens het Team van Tennisschool Pruijs