Tennisschool Pruijs verzorgt de tennislessen en organiseert de activiteiten bij tennisvereniging Flehite in Amersfoort en Theo Meijer Sport in Leusden.

LTV Flehite

Gelegen in de bossen heeft Flehite een prachtige accommodatie met 6 verlichte gravelbanen, waarop tussen 9.00 uur en 23.00 uur gespeeld kan worden. De banen zijn geopend van april t/m oktober (t/m december).

Op het tennispark is een gezellige bar met een sfeervol terras.Flehite is één van de populairste tennisverenigingen van Amersfoort. Flehite heeft veel aandacht voor de begeleiding van jeugd. Voor zowel junioren als senioren, ongeacht leeftijd, is er een gevarieerd en passend lesprogramma. Ook voor de recreatieve spelers worden allerlei evenementen georganiseerd. De recreatieve wedstrijdspeler vindt binnen Flehite veel mogelijkheden en ondersteuning van het wedstrijdtennis. Dit wordt ingevuld door de voor alle niveaus georganiseerde competities, waaronder herfstcompetitie en Competitie Voor Niet Competitie Spelers (CVNCS).

Kortom: Flehite is een gezellige familievereniging waarbij recreatief en prestatief hand in hand gaan.

TC Theo Meijer Sport

Tennis Club Theo Meijer Sport beschikt over vier kunstgrasbanen die het gehele jaar bespeeld kunnen worden. In het zomerseizoen kan er tevens op de twee gravelbanen getennist worden. Uniek aan Theo Meijer Sport is dat ze ook beschikken over 4 binnenbanen. Hierdoor hebben we uitwijkmogelijkheden naar binnen.Er heerst een ontspannen sportsfeer in dit mooie multi-functionele complex, waarbij u altijd na het tennissen een drankje kunt nuttigen aan de bar.

Wij geven tennislessen aan:

Leden van Tennis Club Theo Meijer Sport
Niet-leden die tennisles willen
Recreanten, mensen die net beginnen met tennis
Prestatieve tennissers, met ruime tenniservaring

Wilt u meer informatie over tennislessen neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.